Ολυμπιακός: Σημαντικό ότι έπαιξε ο Τιάγκο Σίλβα

Το πιο σημαντικό που προκύπτει από το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στον Ρέντη είναι ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Τιάγκο Σίλβα.

Ολυμπιακός: Σημαντικό ότι έπαιξε ο Τιάγκο Σίλβα

Δεν είναι και εύκολο να βρει κανείς πολλά θετικά από το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ένα φιλικό που έγινε για προπονητικούς λόγους με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά από την Ακαδημία.

Αν μένει κάτι καλό από το συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή του Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος χαφ από την ημέρα που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό δεν έχει παίξει σε κανένα επίσημο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά.

Τον ταλαιπώρησε ένας τραυματισμός που τον κράτησε εκτός δράσης γι' αρκετό διάστημα με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος και πολλά παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά. Ο Τιάγκο Σίλβα εδώ κι αρκετές ημέρες προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του και κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Το θετικό από το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έπαιξε ολόκληρο το ματς και είναι πολύ σημαντικό αυτό, διότι πρέπει να βρει ρυθμό για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά.

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στους "ερυθρόλευκους", αλλά θα χρειαστεί το χρόνο του. Τουλάχιστον από ιατρικής άποψης είναι έτοιμος ο παίκτης.