Ισόπαλοι 1-1 Παναθηναϊκός και Απόλλων Σμύρνης

Σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν σήμερα στο Κορωπί Παναθηναϊκός και Απόλλων Σμύρνης ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις

Ισόπαλοι 1-1 Παναθηναϊκός και Απόλλων Σμύρνης

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Κορωπί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο 40' με γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ, ενώ για το «Τριφύλλι» ισοφάρισε στην επανάληψη ο Αθανασακόπουλος μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Αϊτόρ.

Σε γενικές γραμμές η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε στοιχεία βελτίωσης με τον Γιώργο Παράσχο να μένει ικανοποιημένος.

Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα εξαιτίας των πολλών απουσιών και παρέταξε τον Παναθηναϊκό σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Βιγιαφάνιες σε ελεύθερο ρόλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τους Αϊτόρ και Μπεκ στα δύο άκρα.

Επιπλέον, ο Μολό αγωνίστηκε ξανά σε θέση δεξιού μπακ, στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Μαυρομμάτης με τον Καραγιάννη, με τον Χουάνκαρ σε ρόλο αριστερού μπακ.

Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι νεαροί Αλεξανδρόπουλος και Σερπέζης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι προερχόμενοι από την ακαδημία Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ηλιάδης, Ρόμπι, Μάριος Τζαβίδας, καθώς και ο Κόναν.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Μολό, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Βιγιαφάνιες, Μπεκ, Αϊτόρ, Σ. Τζαβίδας.

Η αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα: Κότσαρης, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Ρώσση, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Κιτόκο, Φερνάντεζ, Κόλλ, Μουνιέ, Ντάουντα.

Έπαιξαν και οι Γιαννακόπουλος, Χειρίτραντας, Φατιόν, Μπρούσιτς, Χοχούμης, Λαγός, Βάρκας, Μπεντινέλι, Καραγκούνης, Τσιλούλης, Ιωαννίδης.

Απόντες ήταν και σήμερα οι: Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης και Ιωαννίδης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.

Ατομικό ακολούθησαν σήμερα οι Αγιούμπ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και Βέλεθ. Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο απογευματινό φιλικό, προπονήθηκαν το πρωί και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις ανάπτυξης.