Ολυμπιακός: Τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος ο Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα με εξτρά προγράμματα στον Ρέντη προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι πανέτοιμος όταν ξεκινήσουν ξανά τα ματς του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος ο Μπα

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η Τετάρτη (11/11) για τον Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός είχε τα γενέθλια του, έγινε 25 ετών και δέχτηκε τις ευχές των συμπαικτών του και όχι μόνο. Ο Μπα λόγω της ταλαιπωρίας με τον κορονοϊό είχε μείνει αρκετά πίσω από φυσική κατάσταση με αποτέλεσμα να προτιμήσει να μην πάει στην Εθνική του ομάδα.

Ο Ολυμπιακός στερήθηκε των υπηρεσιών του ποδοσφαιριστή στα ματς του Champions League με Πόρτο και Μάντσεστερ Σίτι, όμως, το ζητούμενο για την ομάδα και τον ίδιο είναι να παρουσιαστεί έτοιμος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Ουσεϊνού Μπα αυτές τις ημέρες κάνει τρομερή δουλειά στον Ρέντη προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Βρέθηκε αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση και το βασικό ζητούμενο για τον ποδοσφαιριστή είναι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να μπορέσει να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μπα είναι ποδοσφαιριστής που δουλεύει αρκετά και αυτό κάνει αυτές τις ημέρες με εξτρά πρόγραμμα. Ακόμη και στο ρεπό της Δευτέρας ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός πήγε στον Ρέντη και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ και καθημερινά δουλεύει και παραπάνω.