ΟΦΗ: 69 χρόνια από το πρώτο ματς στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (vid)

Συμπληρώνονται σήμερα (11/11) 69 χρόνια από την ημέρα που το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά. Το γνωστό σε όλους «Γεντί Κουλέ», ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας. Δείτε το ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ ΟΦΗ για το γήπεδο της ομάδας του Ηρακλείου

ΟΦΗ: 69 χρόνια από το πρώτο ματς στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (vid)

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ετοίμασε ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τη συμπλήρωση 61 ετών από την ημέρα που το γήπεδο τηςομάδας, φιλοξένησε τον πρώτο αγώνα.

«Σήμερα συμπληρώνονται 69 χρόνια από τις 11 Νοεμβρίου 1951, μια ημερομηνία - σταθμός στην ιστορία του ΟΦΗ. Τότε που το γήπεδο της ομάδας μας, άνοιξε επίσημα τις πύλες του, με έναν φιλικό αγώνα - γιορτή, κόντρα στην ΑΣΔΑΝ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παρουσιάζει ένα αφιέρωμα - ντοκουμέντο με μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν την ανέγερση του "Θ. Βαρδινογιάννης" και εξιστορούν όλα όσα συνέβησαν τότε στο Ηράκλειο, μέχρι να καταφέρει ο ΟΦΗ να αποκτήσει δικό του γήπεδο.

Ο "Πατριάρχης" του αθλητικού ρεπορτάζ στην Κρήτη, δημοσιογράφος κ. Σώτος Παιδάκης, ο αθλητικός Παράγοντας, ανηψιός και συνονόματος του τότε προέδρου της ομάδας, κ. Μανώλης Παπακαλιάτης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, κ. Κώστας Ξενικάκης και ο φίλαθλος - κάτοικος της περιοχής των Καμινίων, κ. Γιώργος Λάμας, θυμούνται στην κάμερα του ΟΦΗ TV, όλα τα γεγονότα εκείνης της περιόδου.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Τμήμα Επικοινωνίας ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μανώλης Βογιατζάκης - Μένια Σιδεράκη

Κάμερα: Γιώργος Νιργιανάκης

Live Streaming: Γιώργος Σακελλάρης

Λύρα - Μύρων Παπαδογιάννης»