Ολυμπιακός: Η σιγουριά για Μπρούμα και η ρήτρα

Ο Μπρούμα έστειλε μήνυμα στα ματς με Σίτι και ΟΦΗ ότι θα αποτελέσει σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία με την PSV για την οψιόν αγοράς.

Ολυμπιακός: Η σιγουριά για Μπρούμα και η ρήτρα

Εάν κάτι κρατάει ο Πέδρο Μαρτίνς από τα δύο τελευταία παιχνίδια σίγουρα είναι ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ μπήκε αλλαγή στο "Έτιχαντ" και βοήθησε πολύ στην αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Έδωσε ενέργεια στην ομάδα του και πλάτος στο γήπεδο.

Ο 26χρονος άσος έπαιξε βασικός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ο Μπρούμα παραμένει το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Πειραιά, διότι σε όλη τη μεταγραφική περίοδο είχε πέσει το βάρος στην απόκτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά.

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια έδειξε στοιχεία ότι πράγματι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό από τα άκρα και να δώσει επιθετικότητα στην ομάδα του. Ο Μπρούμα δεν είναι Ποντένσε, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι είναι ένας χρήσιμος ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα από τον Ρέντη επιμένουν ότι ο παίκτης ακόμη δεν είναι στο 100%. Ο Μπρούμα όταν έγινε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ταλαιπωρήθηκε από θλάση που τον κράτησε εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι ο παίκτης θ είναι πολύ καλύτερος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από την PSV. Οι δύο ομάδες, μάλιστα έχουν συμφωνήσει να μπει οψιόν ύψους 7 εκατ. ευρώ. Δηλαδή αν ο Ολυμπιακός θελήσει να αγοράσει τον παίκτη θα πρέπει να πληρώσει στην Αϊντχόφεν αυτό το ποσό.