ΑΕΚ: Απολύμανση στα Σπάτα

Ακυρώθηκε και η προπόνηση της Τρίτης στην ΑΕΚ, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" προχωρούν σε απολύμανση του αθλητικού τους κέντρου, στα Σπάτα.

ΑΕΚ: Απολύμανση στα Σπάτα

Αρκετά είναι τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν βρεθεί στην ΑΕΚ με αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό οι "κιτρινόμαυροι" να μην προπονούνται. Όπως ήταν αναμενόμενο την Τρίτη δεν διεξήχθη προπόνηση στα Σπάτα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκριναν ότι δεν υπήρχε λόγος να πάρουν το ρίσκο και να γίνει προπόνηση πριν προχωρήσουν στα τεστ της Τετάρτης. Στις 8 το πρωί της Τετάρτης θα γίνουν τα νέα τεστ των ποδοσφαιριστών και των μελών του τμήματος. Εάν δεν προκύψει κάποιο κρούσμα τότε οι "κιτρινόμαυροι" θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα τεστ της Τετάρτης.

Στο μεταξύ αργά το βράδυ της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί απολύμανση και θα είναι η δεύτερη που θα γίνει από την ημέρα που επέστρεψε η αποστολή από την Ουκρανία. Στο μεταξύ το πρωί απολύμανση πραγματοποιήθηκε και στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Να σημειώσουμε ότι τα τεστ που έγιναν τη Δευτέρα στους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ βγήκαν όλα αρνητικά, ενώ θα γίνουν νέα τεστ την Τετάρτη το πρωί και στα στελέχη. Η αγωνία των ανθρώπων της ΑΕΚ έχει να κάνει με τα τεστ που γίνονται από εδώ και στο εξής. Και αυτό, διότι αν υπάρχει θετικό τεστ τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσουν ματς με την επανέναρξη.