Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πρώτο πέναλτι του ΠΑΟΚ, λάθος το δεύτερο» (vid)

Με την συνδρομή του VAR και με την χρήση - δημοσιοποίηση διαλόγων κατά την διάρκεια της εφαρμογής του, έχουν επιλεγεί φάσεις από την 8η αγωνιστική της Super League 1

Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πρώτο πέναλτι του ΠΑΟΚ, λάθος το δεύτερο» (vid)

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Τρεις φάσεις επέλεξε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάλυσή του για την 8η αγωνιστική της Superleague Interwetten.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής σημειώνει ότι ορθώς δόθηκε το πέναλτι που έγινε από τον Λισγάρα πάνω στον Σφιντέρσκι, ενώ διαφωνεί με τον διαιτητή Παπαπέτρου για τη δεύτερη υπόδειξή του σε χέρι του Μπρούσιτς. Όσο για την τρίτη φάση από τη Ριζούπολη, αφορά σε ένα φάουλ εκτός της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ.

Ακόμη ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στο πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι ορθώς δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών ο Ευαγγέλου, ενώ αναφέρθηκε εκ νέου στο τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το VAR στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά την διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 8η αγωνιστική της Super League: