Ολυμπιακός: Παρά το ρεπό ο Τιάγκο Σίλβα πήγε στον Ρέντη

Ο Τιάγκο Σίλβα παλεύει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Ολυμπιακός: Παρά το ρεπό ο Τιάγκο Σίλβα πήγε στον Ρέντη

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ακόμα δεν έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού σε κάποιο παιχνίδι είναι ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος έχει αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ κι ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο 27χρονος άσος όταν ήρθε στην Ελλάδα ταλαιπωρήθηκε από έναν μικροτραυματισμό που τον κράτησε εκτός γι' αρκετές ημέρες με αποτέλεσμα να χάσει πολύ έδαφος. Εδώ και κάποιες ημέρες ο Τιάγκο Σίλβα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και προπονείται κανονικά.

Αυτό το διάστημα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς με την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ο Τιάγκο Σίλβα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και μάλιστα είναι παίκτης που στον Ρέντη θεωρούν ότι θα βοηθήσει όταν βρει τα πατήματα του.

Ακόμη και τη Δευτέρα (9/11) ο Τιάγκο Σίλβα πήγε στον Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, αλλά ο Πορτογάλος χαφ βρέθηκε στο προπονητήριο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το πιθανότερο είναι ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής με αντίπαλο τον Ατρόμητο θα πάρει χρόνο συμμετοχής.