Γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήταν υπέρ της μετακίνησης του Λοβέρα στη Βάσκο

Ο Ολυμπιακός δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τον δανεισμό του Μάξι Λοβέρα στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Η κουβέντα του παίκτη με τον Πέδρο Μαρτίνς και οι αντιρρήσεις των Πειραιωτών.

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήταν υπέρ της μετακίνησης του Λοβέρα στη Βάσκο

Μία ανάσα από τη μετακίνηση του στη Βάσκο Ντα Γκάμα έφτασε ο Μάξι Λοβέρα. Οι Βραζιλιάνοι ήθελαν τον ποδοσφαιριστή με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να έχει επικοινωνήσει ακόμη και με τον Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής πήγε στο Ηράκλειο με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού, αλλά ο Πορτογάλος κόουτς δεν τον είχε ούτε στον πάγκο. Όπως σας έγραψε το fosonline.gr την Κυριακή το μεσημέρι, οι δύο άνδρες μίλησαν πριν το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Λοβέρα είπε στον Μαρτίνς ότι ήθελε να πάει στη Βάσκο Ντα Γκάμα για να πάρει παιχνίδια τα πόδια του.

Ο προπονητής, που τον πιστεύει πολύ και είχε επιμείνει για την απόκτηση του, δεν ήταν θετικός, αλλά από την άλλη δεν μπορούσε να εμποδίσει τον ποδοσφαιριστή. Ο Μάξι Λοβέρα θέλει να πάρει παιχνίδια και είχε "ψηθεί" να μετακινηθεί ως δανεικός τη Βάσκο.

Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν είδε με καλό μάτι αυτή την προοπτική και οι λόγοι ήταν συγκεκριμένοι. Πρώτα απ' όλα στον Πειραιά θέλουν να στηρίξουν αυτή την επένδυση τους. Κοντά στα 4 εκατ. ευρώ έβγαλαν από το ταμείο τους για να πάρουν τον παίκτη και δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν τόσο απλά. Θεωρούν, λοιπόν, ότι η Βραζιλία δεν είναι ο καταλληλότερος προορισμός για να εξελιχθεί ένας ποδοσφαιριστής και γι' αυτό δεν ήταν υπέρ του δανεισμού του παίκτη στη Βάσκο.

Επίσης το πρωτάθλημα της Βραζιλίας ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο, επομένως είναι λογικό στον Ολυμπιακό να θεωρούν ότι δύσκολα θα μπορέσει σε αυτό το διάστημα ο ποδοσφαιριστής να πάρει παιχνίδια στα πόδια που θα τον βοηθούσαν να εξελιχθεί. Έτσι δεν δέχτηκαν να φύγει ο Λοβέρα παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν υπέρ αυτής της μετακίνησης. Να σημειώσουμε ότι η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία έκλεισε τη Δευτέρα (9/11).