Διάψευση Παναθηναϊκού για Μπουζούκη: «Κανείς δεν έβρισε κανέναν»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Μπουζούκης και ακόμα ένας -εκτός αποστολής- παίκτης από το ματς με τον Ατρόμητο έφυγαν βρίζοντας!

 
Διάψευση Παναθηναϊκού για Μπουζούκη: «Κανείς δεν έβρισε κανέναν»

Σε κατηγορηματική διάψευση του περιστατικού που είδε το φως της δημοσιότητας, προέβη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να αρνούνται και να διαψεύδουν πως υπήρξε συμβάν που αφορούσε τη συμπεριφορά του Γιάννη Μπουζούκη και ακόμη ενός παίκτη που έμειναν εκτός αποστολής από τον Λάζλο Μπόλονι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Το «επεισόδιο» που γράφτηκε διαψεύστηκε τόσο από τους παίκτες της ομάδας όσο και από την «πράσινη» ΠΑΕ που πήρε θέση ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Γράφτηκε ανώνυμα και πλέον αναπαράγεται σε sites ότι δήθεν ο Γιάννης Μπουζούκης και άλλος ένας ποδοσφαιριστής εκτός αποστολής έφυγαν από το... υποχρεωτικό φαγητό της ομάδας την παραμονή του αγώνα με τον Ατρόμητο και μάλιστα βρίζοντας.

Πρώτον κανείς δεν έβρισε κανένα. Βγήκε η αποστολή όπως πάντα και δεν συνέβη το παραμικρό. Και δεύτερον το φαγητό δεν είναι υποχρεωτικό για όσους είναι εκτός αποστολής. Γι αυτό κάθε παραμονή αγώνα πάνω από τους μίσους που μένουν εκτός αποστολής φεύγουν χωρίς να φάνε στο εστιατόριο του Γ. Καλαφάτης», ανέφερε σχετικά οι «πράσινοι».