Ολυμπιακός: Εργασίες στον χλοοτάπητα του «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα του «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν ξεκινήσει προκειμένου το γήπεδο να είναι πανέτοιμο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Εργασίες στον χλοοτάπητα του «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις δηλώσεις τους έκαναν σύγκριση με τον χλοοτάπητα του "Γ. Καραϊσκάκης". Το φαληρικό γήπεδο διαθέτει το καλύτερο τερέν στη χώρα μας με τους Πειραιώτες να διαθέτουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό προκειμένου να διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Αυτή την περίοδο και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προχωρούν σε απαραίτητες εργασίες στον χλοοτάπητα. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι εργασίες αλλαγής θερμόφιλης ποικιλίας του χλοοτάπητα, η οποία τοποθετείται όταν ο καιρός ζεσταίνει για να μπορέσει να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες.

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου προχωρούν σε επαναφύτευση της ψυχρόφιλης ποικιλίας. Ο αγωνιστικός χώρος έχει ήδη καλυφθεί με μουσαμάδες προκειμένου να είναι ταχεία η ανάπτυξη της ψυχρόφιλης ποικιλίας.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι πανέτοιμος και σε εξαιρετική κατάσταση στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή, αυτό με τον Παναθηναϊκό στις 21 Νοεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες στο φαληρικό γήπεδο…