Γκαρθία: «Για τα σκουπίδια τα λόγια Λουτσέσκου»

Η απάντηση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού σε όσα λέει γι' αυτόν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Γκαρθία: «Για τα σκουπίδια τα λόγια Λουτσέσκου»

Για ακόμα μια φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταφέρθηκε εναντίον του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και πάλι στο ματς που δεν άρχισε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Ισπανού τεχνικού και υποστήριξε ότι η στάση του δείχνει έλλειψη χαρακτήρα.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ενημερώθηκε από τη Sportday για όσα είπε ο Λουτσέσκου και απλά δήλωσε: «Δεν απαντάω σε λόγια που είναι για τα σκουπίδια. Δεν με νοιάζει καν τι μπορεί να λέει»...

Ο Λουτσέσκου είχε υποστηρίξει σε ΜΜΕ στην πατρίδα του: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήρθε, όλα ήταν ένα χάος, ένα... βρόμικο σκηνικό, ήρθαν να προκαλέσουν και να μην παίξουν. Όλα αυτά που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, για μένα δείχνουν έλλειψη χαρακτήρα. Δεν στάθηκε στο ύψος του, παρότι είναι ένας Ισπανός που ήρθε από την Μπαρτσελόνα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, ακόμα και αν μου το ζητούσαν. Ας αφήσουμε τους παίκτες, ας αφήσουμε οποιονδήποτε άλλο, αλλά όχι αυτόν από τη στιγμή που είναι ο προπονητής».

Παράλληλα ο τεχνικός του Δικεφάλου ανέφερε: «Πως θα σταθείς την επόμενη ημέρα μπροστά από τους παίκτες σου, θα τους παρουσιάσεις τον εαυτό σου και θα τους πεις πως φοβήθηκες να παίξεις; Εσύ, o προπονητής, φοβήθηκες τον αντίπαλο. Ήταν ένα άθλιο στήσιμο. Δεν θα πω τι γράφτηκε μετά στα ΜΜΕ. Ξέρω όμως από τους παίκτες του Ολυμπιακού πως μιλούσαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν και το πιο μικρό πράγμα που θα συνέβαινε έξω από τον αγωνιστικό χώρο».