Γκαρσία: «Είχαμε πρόβλημα στα στημένα και στις δεύτερες μπάλες»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης και την 3η διαδοχική νίκη της ομάδας του. 

Γκαρσία: «Είχαμε πρόβλημα στα στημένα και στις δεύτερες μπάλες»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του, την 3η διαδοχική, επί του Απόλλων Σμύρνης, αλλά και τη βελτίωση που χρειάζονται ακόμα.

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 1-3: Τον έσωσε το VAR

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Εμείς θέλαμε νίκη και τα καταφέραμε. Κάθε μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε».

Παράσχος: «Χειρότερη η διαιτησία από προηγούμενα χρόνια»

Για την βελτίωση του ΠΑΟΚ σε αυτά που ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του: «Είχαμε πρόβλημα στα στημένα, αλλάξαμε κάποια πράγματα εκεί. Είχαμε πρόβλημα στις δεύτερες μπάλες, θέλαμε να παίζουμε κάθετα και δεν μπορούσαμε, αλλά και οι αντίπαλοι έχουν πολύ κίνητρο κι εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

Για την αλλαγή στις πτέρυγες της άμυνας στο δεύτερο μέρος: «Ξέρουμε ότι και οι δύο έχουν δεξί πόδι. Τον Λύρατζη στο δεύτερο ημίχρονο τον αλλάξαμε θέση για να ανέβει περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως και οι δύο ήταν καλύτεροι».

Για την ψυχολογία μετά τις τρεις νίκες: «Έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες, είναι καλό, αλλά θέλουμε δουλειά και αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε αρκετά».