Ολυμπιακός: Πόσο πολύ έλειψε ο Καμαρά

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ και ο Μαντί Καμαρά μας υπενθύμισε πόσο πολύ έλειψε από τους Πειραιώτες στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ολυμπιακός: Πόσο πολύ έλειψε ο Καμαρά

Καθόλου απλό δεν ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Το είχε πει ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη του στη Nova και το πίστευε. Δεν ήταν μία δήλωσε που έγινε για να περάσει η ώρα. Αυτό πίστευε ο Πορτογάλος, αυτό είπε δημόσια και αυτό έλεγε στους ποδοσφαιριστές του όλη την εβδομάδα.

Ο 50χρονος κόουτς το φοβόταν το ματς με τον ΟΦΗ, διότι είχε διαπιστώσει ότι πρόκειται για μία ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Ο Ολυμπιακός έκανε το "διπλό" στην Κρήτη και ο Μαρτίνς δικαιώθηκε που έτρεμε αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πειραιά δεν σκόραρε, αλλά το θέμα ήταν ότι το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου προβλημάτισε τους πρωταθλητές χάνοντας ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γιάννου.

Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη στο "Γεντί Κουλέ" και σε ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος αποδεικνύεται καθοριστικός ο Μαντί Καμαρά. Ναι, ο Χασάν έβαλε το γκολ και μάλιστα για τρίτο σερί παιχνίδι της Super League, ο Μασούρας σκόραρε επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, αλλά ο Αφρικανός μας υπενθύμισε πόσο σημαντικός είναι και πόσο πολύ έλειψε από τον Ολυμπιακό.

Ο Καμαρά έβγαλε μαγική μπαλιά στη φάση που ο Χασάν σκόραρε και ξεκλείδωσε σε ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο την άμυνα του ΟΦΗ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο Καμαρά σε αγώνα πρωταθλήματος αποδεικνύοντας πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι για την ομάδα του Πειραιά.

Επίσης φάνηκε ξανά πόσο πολύ έλειψε στα τρία παιχνίδια του Champions League. Με Μαρσέιγ και Πόρτο δεν έπαιξε καθόλου και η απουσία του ήταν καθοριστική. Με τη Σίτι ο Αφρικανός χαφ φαινόταν επηρεασμένος από την απουσία του λόγω κορονοϊού, αλλά και πάλι αποδείχτηκε καθοριστικός για να αλλάξει την εικόνα του ο Ολυμπιακός. Όταν ο Μαρτίνς τον έφερε πιο ψηλά οι Πειραιώτες κατάφεραν να πιέσουν και να φτιάξουν φάσεις. Του έλειψε πολύ ο Μαντί Καμαρά, αλλά τώρα η αγωνία του Μαρτίνς θα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο παίκτης θα πρέπει να φύγει για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Γουινέας.