Πέπε: «Μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος»

Ο Πέπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στάθηκε κατά κύριο λόγο στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Πέπε: «Μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος»

Μία πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 2-0 των Κρητικών και ο Πέπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου λέγοντας:

«Ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε καλύτερους αγωνιστικούς χώρους. Εντός έδρας είναι καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος και μας επιτρέπει να παίζουμε καλύτερης ποιότητας παιχνίδι. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε και δεν μπορέσαμε να δείξουμε τις ικανότητες μας, αλλά καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις οδηγίες που έχει η ομάδα του Πειραιά ο Πέπε είπε:

«Έχουμε διάφορες οδηγίες να εκμεταλλευόμαστε τόσο το κέντρο όσο και τα άκρα. Σήμερα το γήπεδο ήταν στενό και προτιμήσαμε να παίξουμε από τα άκρα και όχι από το κέντρο», ανέφερε ο Πορτογάλος χαφ.

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει είπε: «Η θέση που προτιμώ είναι μέσα στην 11άδα. Θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής για να συμβεί αυτό και θα κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής μου για να βοηθήσω», σχολίασε και στη συνέχεια είπε: «Νιώθω 100% και είμαι εδώ για να δείξω την ποιότητα μου».