Ο Μαρτίνς για Χασάν, Ελ Αραμπί, Σισέ και Μπρούμα (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στους Χασάν, Ελ Αραμπί, Σισέ και Μπρούμα, ενώ έκανε ειδική μνεία στον κακό αγωνιστικό χώρου του γηπέδου του ΟΦΗ.

 Ο Μαρτίνς για Χασάν, Ελ Αραμπί, Σισέ και Μπρούμα (vid)

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με σκορ 2-0 του ΟΦΗ χάρη σε γκολ των Χασάν και Μασούρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και αναφέρθηκε ακόμη σε Χασάν, Ελ Αραμπί, Μπρούμα και στον Σισέ που δεν ήθελε να βγει από το γήπεδο.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη Nova:

Για τη νίκη και την εμφάνιση με τον ΟΦΗ: Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που δεν σκοράραμε παίξαμε πολύ καλά. Νομίζω ότι ακόμα κι όταν δεν σκοράρουμε τρέχουμε πολύ τον αντίπαλο και τον κουράζουμε. Γενικότερα είχαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα. Πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο μας, κυριαρχήσαμε, στριμώξαμε τον αντίπαλο μας και φτάσαμε στη νίκη.

Για τον ΟΦΗ: Κανένα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο. σε κανένα παιχνίδι δεν μπορούμε να είμαστε ήρεμοι. Ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μας δυσκόλεψε πολύ. Δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος και δεν μπορεί ς να παίξεις γρήγορα σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Για Χασάν, Ελ Αραμπί: Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι δύσκολο να διαλέξεις, αλλά πρέπει να παίξεις με έναν επιθετικό. Επίσης ο Σουντανί βρίσκει το ρυθμό του, ο Κάιπερς είναι διαθέσιμος και είμαι πολύ ικανοποιημένοι με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Για Σισέ: Αυτό είναι το αγωνιστικό πνεύμα που έχει η ομάδα μας. Είμαστε πολύ δυνατοί σε αυτό το κομμάτι. Έχουν διάθεση όλοι να προσφέρουν. Ο γιατρός δεν ήθελε να παίξει, αλλά ο ίδιος αισθανόταν πολύ καλά τόσο πνευματικά όσο και σωματικά και δείχνει τη διάθεση που υπάρχει στην ομάδα.

Για τον Μπρούμα: Πραγματικά έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Ξέρει καλύτερα να παίζει σε μικρούς χώρους. Ο Λάζαρ και ο Γιώργος ξέρουν να παίζουν καλύτερα σε αποστάσεις. Αυτό είναι το θετικό του Ολυμπιακού ότι έχουμε λύσεις για κάθε περίσταση.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας