ΑΕΚ: Ακόμη τρία κρούσματα κορονοϊού!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι στον Σαββατιάτικο έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού, που διενεργήθηκε στα Σπάτα ,διαγνώστηκαν ακόμη τρία θετικά δείγματα στο ποδοσφαιρικό της τμήμα, αλλά όχι μεταξύ των παικτών!

ΑΕΚ: Ακόμη τρία κρούσματα κορονοϊού!

Στα 10 έφτασαν τα κρούσματα του κορονοϊού στην ΑΕΚ.

Μετά τον Μιχάλη Μπακάκημ την περασμένη Τρίτη, τους έξι (Μάνταλος, Σβάρνας, Χνιντ και Σάκχοφ συν δύο μέλη του προπονητικού της τιμ) - που διαγνώστηκαν να έχουν νοσήσει από την πανδημία, μετά την άφιξη από την Ουκρανία και το ματς με τη Ζόρια - στον Σαββατιάτικο έλεγχο, που διεξήχθη, βρέθηκαν ακόμη τρία θετικά δείγματα.

Οι κάτοχοι τους δεν έγιναν γνωστοί, αυτή τη φορά, στην ανακοίνωση της «Ένωσης», η οποία διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για ποδοσφαίριστές.

«Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον νέο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας στην Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, υπήρξαν τρία νέα κρούσματα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 τρία ακόμα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ δεν υπήρξε νέο κρούσμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τρία μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και των υπόλοιπων μελών που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».

Όπως έγινε γνωστό, το επόμενο προγραμματισμένο τεστ, στο εσωτερικό της ΑΕΚ, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (09/11).