ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Λοβέρα!

Ο Μάξι Λοβέρα δεν είναι στην τελική 20άδα για τον αγώνα του Ολυμπιακό με τον ΟΦΗ και οι εξελίξεις για το θέμα αναμένονται ραγδαίες.

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Λοβέρα!

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το fosonline.gr ο Μάξι Λοβέρα μίλησε πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξέφρασε στον προπονητή του την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα του Πειραιά και να πάει κάπου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Κινητικότητα για Λοβέρα, μίλησε με Μαρτίνς στο Ηράκλειο

Η Βάσκο Ντα Γκάμα έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει. Όπως σας γράψαμε στην αποστολή των Πειραιωτών υπάρχει έντονη κινητικότητα για τον Λοβέρα.

Τελικά αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής αν και ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης τελικά έμεινε εκτός 20άδας. Μαζί με Μπρούνο και Τζολάκη ο Λοβέρα δεν θα είναι ούτε στον πάγκο.

Έτσι οι εξελίξεις στο θέμα του Λοβέρα αναμένεται να είναι ραγδαίες με τον παίκτη όπως αναφέρουν εδώ και λίγη ώρα οι Βραζιλιάνοι να ετοιμάζει βαλίτσες για το Ρίο. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία από τον Ολυμπιακό για το θέμα του Μάξι Λοβέρα, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα του Πειραιά.