Παναθηναϊκός: Συνάντηση και πρόστιμο στον Μακέντα

Ο Λάζλο Μπόλονι σκοπεύει να μιλήσει στον Μακέντα για το επεισόδιο που προκάλεσε ο Ιταλός μετά την αλλαγή του στο ματς με τον Ατρόμητο και θα του επιβάλει πρόστιμο από τον εσωτερικό κανονισμό.

Παναθηναϊκός: Συνάντηση και πρόστιμο στον Μακέντα

Μόνο απαρατήρητη και ατιμώρητη δεν θα περάσει από τον Λάζλο Μπόλονι η συμπεριφορά του Φεντερίκο Μακέντα μετά την αλλαγή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Ιταλός επιθετικός εκνευρίστηκε από το γεγονός ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του και έδειξε την ενόχλησή του.

Δεν έδωσε το χέρι στον Μπόλονι μόλις βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο, για την ακρίβεια δεν τον κοίταξε καν, πέταξε το μπουκάλι με νερό που του έδωσε ένα μέλος του σταφ της ομάδας και μόλις πήγε στον πάγκο άρχισε να κλωτσάει καρέκλες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πρόκειται να αφήσει το συμβάν να περάσει χωρίς τιμωρία και σκοπεύει να πάρει τα μέτρα του.

Θα μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή για το συγκεκριμένο περιστατικό και αναμένεται να επιβληθεί τιμωρία από τη διοίκηση προς τον Μακέντα βάσει εσωτερικού κανονισμού.

Ο Ιταλός αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αγωνιστικός παραγκωνισμός από τον Μπόλονι προς… γνώση και συμμόρφωση.

Βέβαια το πρόβλημα θα παραμείνει, διότι ο Μακέντα πολύ δύσκολα θα «χωρέσει» με τον Καρλίτος στην ίδια ενδεκάδα, εάν ένας από τους δύο δεν δεχθεί να «θυσιαστεί» και να ανοίξει χώρους για τον άλλον.

Για την ώρα φαίνεται πως ο Ιταλός έχει επιλεγεί να κάνει αυτή τη δουλειά και δεν συμφωνεί δείχνοντάς το με κάθε τρόπο.