Περέιρα: «Νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, εξαιρετικός παίκτης ο Γιαννούλης»

Δηλώσεις στα κανάλια Novasports παραχώρησε ο Νίλσεν Περέιρα σχολιάζοντας την πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και τη συνύπαρξη του με τον Δημήτρη Γιαννούλη. 

Περέιρα: «Νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, εξαιρετικός παίκτης ο Γιαννούλης»

Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του ΠΑΟΚ αλλά και για την αλλαγή προπονητή μίλησε στα κανάλια Novasports ο Νίλσεν Περέιρα.

Μάλιστα ο Νορβηγός μπακ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Γιαννούλη τονίζοντας πως έχει μάθει πολλά από εκείνον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τις δύο σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Νιώθουμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, περιμένουμε τον επόμενο αγώνα και θέλουμε να συνεχίσουμε το θετικό αυτό σερί».

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας: «Το αντιμετωπίσαμε θετικά, βγάλαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, αυτό φαίνεται και από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα».

Για το πως νιώθει ο ίδιος στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα: «Νιώθω πολύ όμορφα. Μου αρέσει εδώ. Η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, όλοι με αγκάλιασαν, προσαρμόστηκα γρήγορα. Όλα τα παιδιά είναι καλοί άνθρωποι και όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο εύκολο το έργο μου».

Για τον τραυματισμό του Γιαννούλη και το πόσο έτοιμος είναι να αγωνιστεί: «Ο Γιαννούλης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένα πολύ καλό παιδί, έχω μάθει πολλά από αυτόν. Μου αρέσει να τον βλέπω να αγωνίζεται. Θέλω και εγώ να αρπάξω την ευκαιρία μου, νιώθω καλά, είμαι προετοιμασμένος και θεωρώ πως όταν έρθει η ευκαιρία θα δείξω και 'γω την αξία μου».

Για το πως βλέπει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Είναι πολύ διαφορετικό από τη Νορβηγία. Το επίπεδο είναι σαφώς ανώτερο. Έχει άλλες τακτικές, νέα πράγματα, μαθαίνω πολλά, είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και κάνω τα πάντα για να είμαι έτοιμος όταν πάρω την ευκαιρία μου».

Για την πανδημία και πως βιώνει το καθολικό lockdown στην Ελλάδα: «Στη Νορβηγία είχα ζήσει κάτι παρόμοιο. Οπότε είμαι συνηθισμένος σε αυτό. Στην Ελλάδα και με τα νέα μέτρα γενικότερα δεν νιώθω άβολα. Είμαι άνθρωπος που περνάω ώρες μόνος μου. Μετά την προπόνηση μου αρέσει να μαγειρεύω, να βλέπω σειρές, τηλεόραση οπότε είμαι καλά σε αυτό το κομμάτι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας