Super League 1: Στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός, με ΑΕΛ η Λαμία, στη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ

Τις αναμετρήσεις ΟΦΗ - Ολυμπιακός (15:00, LIVE στο fosonline.gr), ΑΕΛ - Λαμία (17:15) και Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ (19:30) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (8/11) για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Super League 1: Στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός, με ΑΕΛ η Λαμία, στη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ

Με τρία ματς σε Γεντί Κουλέ, Αλκαζάρ και Ριζούπολη ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Super League 1 την Κυριακή 8/11.

Στις 15:00 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (LIVE στο fosonline.gr) στο Ηράκλειο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους, ενώ οι Κρητικοί θα επιχειρήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κώστα Φορτούνη, αλλά άφησε εκτός τους Ρούμπεν Βινάγκρε και Ουσεϊνού Μπα. Με τον Χουάν Νέιρα θα παραταχθεί η ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Στις 17:15 η ΑΕΛ φιλοξενεί τη Λαμία στη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι θέλουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα κόντρα στους ουραγούς της https://www.fosonline.gr/podosfairo/superleague/liveblog/115812/live-ofh-olympiakos-15-00βαθμολογίας, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επίκινδυνη ζώνη.

Τέλος, ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει στην έδρα του τον ΠΑΟΚ (19:30). Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς Άρης - ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο 7/11
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 0-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-0

Κυριακή 8/11
15:00 ΟΦΗ - Ολυμπιακός
17:15 ΑΕΛ - Λαμία
19:30 Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ