Χριστοδουλόπουλος: «Έπνιξα τη χαρά μου» (vid)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κατά του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Χριστοδουλόπουλος: «Έπνιξα τη χαρά μου» (vid)

Στο φινάλε της αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε στον Ατρόμητο μία πολύ σημαντική νίκη, βυθίζοντας κι άλλο στα προβλήματα του τον αντίπαλο του. Ο έμπειρος εξτρέμ, ωστόσο δεν πανηγύρισε αυτό το πολύ σημαντικό γκολ και στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα εξήγησε και το λόγο που αντέδρασε έτσι.

Σκόραρε αλλά δεν πανηγύρισε ο Χριστοδουλόπουλος (vid)

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος…

"Εγώ ήρθα από τον πάγκο σε συνεργασία με τον προπονητή. Έχει γίνει τρομερή διαχείριση δική μου εκ μέρους του σταφ. Ήρθα τραυματίας, από το πουθενά. Το παιχνίδι σήμερα το πήρε ο πάγκος. Κάποια στιγμή θα παίξω εγώ, κάποια στιγμή ένας άλλος. Το ματς πήγαινε σβηστό 0-0 και ο προπονητής είδε ότι θα μπορούσε να το πάρει το παιχνίδι".

Για τις τρεις αλλαγές στο 80' στο χώρο του κέντρου:

"Είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Προέχει η υγεία μας, των οικογενειών μας. Καμιά φορά το μυαλό μας δεν είναι εδώ".

Για το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε το γκολ του:

"Δεν ήταν τόσο εύκολο. Όταν μπήκα σε αυτό το γήπεδο, τα πρώτα 10-15 λεπτά ήμουν αλλού για αλλού. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, είναι τραγικό. Δεν πατάς κάτω. Μου αρέσει να σκοράρω, έπνιξα τη χαρά μου. Έπαιξα εδώ 4,5 χρόνια. Οι αναμνήσεις, τα πρόσωπα, η υποδοχή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Με παίρνουν τηλέφωνο στις χαρές, στις κακές στιγμές. Κυρίως στις κακές. Αυτό έκανα όχι γιατί έπρεπε, γιατί έτσι ένιωθα".

Για τον Παναθηναϊκό:

"Δεν θα καθίσω να μιλήσω για τις κακές στιγμές των μεγάλων ομάδων. Δεν ξέρεις τι πίεση υπάρχει, πόσο ζυγίσει η φανέλα. Όποιος δεν έχει περάσει από τέτοια ομάδα, καλύτερα να μη μιλάει".

Για το τι του έλεγε ο Κάναντι:

"Ήταν χαρούμενος, έχουμε κάνει ραντεβού προτού έρθω στην ομάδα. Νιώθει χαρούμενος που είμαι εδώ, υπάρχει εξαιρετική σχέση, μιλάμε για όλα. Για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι μου έλεγε".

Για τους 21 μήνες που πέρασαν μετά τον τραυματισμό του:

"Μην κοροϊδευόμαστε, μη γελιόμαστε. Το έχω ξαναπεί. Πέρασα δύσκολα, δεν θα κουραστώ να το λέω. Αυτό που μου έτυχε στον Ολυμπιακό, τόσες ατυχίες, τόσοι τραυματισμοί, δεν είναι κάτι λογικό. Είναι σημαντική μέρα για εμένα".