Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 0-1: Μπόλονι: «Αυτή είναι η δυνατότητα της ομάδας μας»

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε η ομάδα του και το ότι θέλει βελτίωση στη δημιουργία φάσεων.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 0-1: Μπόλονι: «Αυτή είναι η δυνατότητα της ομάδας μας»

Με ένα γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο φινάλε του αγώνα ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των "πράσινων" Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο και στο γεγονός ότι η ομάδα του εκείνο το διάστημα κυριάρχησε στο γήπεδο, αλλά δεν πέτυχε το γκολ.

Αναλυτικά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε:

Για την εικόνα που είχε από το παιχνίδι σε μια βραδιά προβληματισμού: «Οι δημοσιογράφοι λένε την άποψή τους. Με την κυριαρχία που είχαμε στο πρώτο μέρος, με λίγο περισσότερο κουράγιο, δύναμη και ακρίβεια θα μπορούσαμε να πάρουμε τους καρπούς αυτής της κυριαρχίας. Η δυνατότητα που είχε η ομάδα μας ήταν αυτή. Υπάρχουν πράγματα που λείπουν και προσπαθούμε να το λύσουμε με δουλειά. Οι απαντήσεις όμως έρχονται με το σταγονόμετρο. Είναι ένας αγώνας που χάσαμε σε μια στιγμή, ο αντίπαλος δεν είχε επιθετικές πρωτοβουλίες. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ενώ είχαμε την κατοχή και πατήσαμε περιοχή, δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν δημιουργεί φάσεις: «Το πιο δύσκολο είναι ακριβώς αυτό. Ενώ έχουμε την κατοχή και την πρωτοβουλία, δεν κάνουμε ευκαιρίες. Δεν έχω τα στατιστικά μπροστά μου. Αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να διορθώσουμε».

Για το αν το αποτέλεσμα είναι πισωγύρισμα: «Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να γίνουμε επικίνδυνοι κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, προσπαθείς για την ισοπαλία. Όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν προσδοκάς. Έχουμε όμως μια καλή ομάδα, ενδεχομένως να υπάρχει μια κατάσταση εύθραυστη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας