Κάναντι για Λάζαρο: «Είναι σπέσιαλ παίκτης»

O προπονητής του Ατρόμητου, Nταμίρ Κάναντι χαρακτήρισε «παίκτη - κλειδί» τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Κάναντι για Λάζαρο: «Είναι σπέσιαλ παίκτης»

Αναλυτικά όσα τόνισε ο προπονητής του Ατρόμητου μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ στην κάμερα της NOVA.

Για το ματς: «Συγχαρητήρια σε όλους, στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, στο β' πιο γενναίοι. Στο β' είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δε θυμάμαι ο Παναθηναϊκός να έχει τόσες. Έπαιξε σημαντικό ρόλο η αφοσίωση που είχαμε σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στα Γιάννινα, οι παίκτες έκαναν αυτά που ήθελα».

Για τις κερδισμένες δεύτερες μπάλες: «Είναι πολύ σημαντικές στο ποδόσφαιρο, μας επέτρεψαν να φέρουμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή στο β' μέρος, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να δείξουμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Για τις τρεις αλλαγές στον χώρο του κέντρου: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μία ομαδική προσπάθεια, ωστόσο οι αλλαγές έκριναν το παιχνίδι, οι τρεις παίκτες μας έφεραν φρεσκάδα στο κέντρο, αλλά και οι Λάζαρος και Ενσικουλού στα πλάγια βοήθησαν πάρα πολύ».

Για τον Χριστοδουλόπουλο: «Πολύ σημαντικός, παίκτης - κλειδί ειδικά από τον πάγκο. Έχασε την προετοιμασία και ίσως λόγω φυσικής κατάστασης να μην μπορεί να παίζει σε κάθε παιχνίδι, αλλά είναι σπέσιαλ παίκτης και μπορεί αν αποδειχτεί κλειδί».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας