Λάζαρος: Γκολ μετά από 10 μήνες και στο πρωτάθλημα μετά από 21!

Γκολ-ορόσημο στο ΟΑΚΑ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που είχε σχεδόν δυο χρόνια να σκοράρει στη Superleague.

Λάζαρος: Γκολ μετά από 10 μήνες και στο πρωτάθλημα μετά από 21!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ατρόμητου επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με το γκολ που πέτυχε προς το φινάλε της αναμέτρησης και έδωσε τη νίκη στη νυν ομάδα του απέναντι σε μία απ΄όλες τις μεγάλες του ελληνικού ποδοσφαίρου στις οποίες έχει αγωνιστεί. Άλλωστε είναι και ο μοναδικός στην ιστορία που έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Για τον Λάζαρο είναι ξεχωριστό αυτό το γκολ πολύ απλά και γιατί είχε μακρά αποχή από το σκοράρισμα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, αλλά και των προβλημάτων που αντιμετώπισε και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό. Άλλωστε και στα play off της περσινής Superleague δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί, παρά μόνον τιμής ένεκεν για ένα λεπτό στη φιέστα με την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου.

Το τελευταίο γκολ που είχε βάλει ο έμπειρος επιθετικός ήταν στις 8 Ιανουαρίου του 2020, δηλαδή πριν από 10 μήνες, όταν είχε σκοράρει στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα (είχε νικήσει 2-0 εκτός έδρας ο Ολυμπιακός). Ενώ για το πρωτάθλημα η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν τον Φεβρουάριο του 2019, δεκαπέντε μέρες πριν από τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στις 2 Φεβρουαρίου είχε βάλει γκολ στο Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0. Σκόραρε ξανά στην Superleague 21 μήνες μετά...