Στάρτζεον για Ολυμπιακό: «Ελπίζω σε αυτό ματς να κερδίσουμε» (vid)

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Φάμπιο Στάρτζεον μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ για τον αυριανό (8/11) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο.

Στάρτζεον για Ολυμπιακό: «Ελπίζω σε αυτό ματς να κερδίσουμε» (vid)

Ο Στάρτζεον αντιμετώπισε και πέρσι τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Ξάνθης. Ο επιθετικός της ομάδας του ΟΦΗ, μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον νταμπλούχο Ελλάδας.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα της προηγούμενης σεζόν. Πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε όπως και στους τελευταίους αγώνες. Με αυτοπεποίθηση, με το δικό μας αγωνιστικό DNA, κάνοντας ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Χρειάζεται συγκέντρωση και να παίξουμε δίχως φόβο, αλλά με την ποιότητα που διαθέτουμε. Πρώτα απ’ όλα, επειδή είμαστε επαγγελματίες, οφείλουμε να βελτιώσουμε τα δικά μας λάθη. Δεν είναι εύκολο, αλλά το καλό στο ποδόσφαιρο είναι ότι μετά από ένα κακό αποτέλεσμα υπάρχει ο επόμενος αγώνας για να αλλάξεις την εικόνα σου και να βελτιωθείς.

Ελπίζω ότι σε αυτό το ματς θα νικήσουμε. Αισθάνομαι καλά, νιώθω αυτοπεποίθηση κι ελπίζω να σκοράρω περισσότερα γκολ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό θα ήταν καλό τόσο για μένα όσο και για την ομάδα.

Όλοι θέλουν να παίζουν σ’ αυτούς τους αγώνες. Είναι σπουδαία ματς κι όλοι τα παρακολουθούν. Φυσικά αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς αφού πρόκειται για ελκυστικό ματς κι ελπίζω ότι θα νικήσουμε».