Ολυμπιακός: Μονο ο ΟΦΗ έχει... γλιτώσει από τον Ελ Αραμπί!

Στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει σκοράρει εναντίον όλων των ελληνικών ομάδων, εκτός από τον ΟΦΗ που του έχει... ξεφύγει! Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.

Ολυμπιακός: Μονο ο ΟΦΗ έχει... γλιτώσει από τον Ελ Αραμπί!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει έναν επιπλέον λόγο να σκοράρει αύριο εναντίον του ΟΦΗ. Ο πρώτος φυσικά έχει να κάνει με το ότι εδώ και τέσσερα ματς δεν έχει βρει δίχτυα και όσο να ‘ναι ως επιθετικός θα ήθελε να πετύχει γκολ σε ένα τόσο σημαντικό ματς ώστε να αρχίσει να ξαναγράφει... λογαριασμό.

Ο δεύτερος όμως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από στατιστικής άποψης. Στον ενάμιση χρόνο που συμπληρώνει στον Ολυμπιακό σε έναν μήνα έχει καταφέρει το εξής μοναδικό στοιχείο: όταν ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν, είχε καταφέρει να σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες πλην του Ατρόμητου και του ΟΦΗ.

Το πρώτο... κάστρο -των Περιστεριωτών- έπεσε με εμφαντικό τρόπο, αφού στο προ τριών εβδομάδων 4-0 του Φαλήρου κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα. Όσα δεν είχε πετύχει δηλαδή πέρσι τα σημείωσε μαζεμένα. Το δεύτερο... κάστρο είναι του ΟΦΗ, τον οποίο αντιμετωπίζει αύριο ο Ολυμπιακός. Υπάρχει βέβαια και ο Απόλλων, αλλά η λεπτομέρεια με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει να κάνει με το γεγονός ότι πέρσι αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Κατά συνέπεια, ας περιμένουμε και το ματς του δευτέρου γύρου στη Ριζούπολη.

Ο ΟΦΗ λοιπόν είναι η μοναδική ομάδα που αντιμετώπισε και την περσινή σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της! Στο περσινό ματς της κανονικής περιόδου είχε δώσει έτοιμο γκολ στον Καμαρά, χάρη στο οποίο πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» με 1-0, στο δε 3-1 επίσης του «Γεντί Κουλέ» στα πλέι οφ είχε προσφέρει το 3-0 στον Φορτούνη.

Στο 2-1 του «Καραϊσκάκης» της κανονικής περιόδου είχε κάτσει στον πάγκο, ενώ στο 2-1 του Φαλήρου των πλέι οφ είχε μπει στο δεύτερο ημίχρονο δίχως να κάνει αισθητή την παρουσία του. Εν ολίγοις, αύριο του παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία. Να γράψει ένα απίστευτο ρεκόρ, έχοντας σκοράρει σε μόλις 17 μήνες στην Ελλάδα απέναντι σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας!

Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι ένα στοιχείο που στριφογυρίζει στο μυαλό του Ελ Αραμπί, οπότε θα έχει και ένα επιπλέον κίνητρο στο ματς του Ηρακλείου για να είναι πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια. Μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν έχει πετύχει αυτό το ρεκόρ κανένας άλλος επιθετικός στην ιστορία του Ολυμπιακού!