Ο Λοβέρα πάει Ηράκλειο και η Βάσκο Ντα Γκάμα τον περιμένει στο Ρίο!

Ο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Μάξι Λοβέρα για το ματς με τον ΟΦΗ (8/11, 15.00) και την ίδια στιγμή στην Βραζιλία αισιοδοξούν ότι η Βάσκο Ντα Γκάμα θα τον κάνει δικό της!

Ο Λοβέρα πάει Ηράκλειο και η Βάσκο Ντα Γκάμα τον περιμένει στο Ρίο!

Τί ακριβώς συμβαίνει με τον Μάξι Λοβέρα; Γιατί υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της Βάσκο Ντα Γκάμα ότι θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη από τον Ολυμπιακό;

Η αλήθεια είναι ότι οι Βραζιλιάνοι προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους και μάλιστα, εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες ακόμα και ο πατέρας του Λοβέρα να δηλώνει στο ESPN, ότι είναι μεγάλη τιμή για τον γιο του να τον θέλει μία ομάδα όπως η Βάσκο.

Επίσης, έχουν εμφανιστεί και κάποιες δηλώσεις ανθρώπων που υποτίθεται εκπροσωπούν τον παίκτη και τονίζουν ότι ο Λοβέρα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Προς το παρόν ο Λοβέρα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει έως την Δευτέρα (9/11) που εκπνέει η μεταγραφική περίοδος στην Βραζιλία.

Ο Ολυμπιακός αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει, μολονότι στη “χώρα του καφέ” αισιοδοξούν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν δανεικό. Υπομονή δύο μέρες...