Ολυμπιακός: Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ τσεκάρουν τον Καμαρά

Υπό στενή παρακολούθηση βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος παραμένει ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ τσεκάρουν τον Καμαρά

Το σημαντικότερο εργαλείο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να του δώσει πολλές λύσεις μέσα στο παιχνίδι και παράλληλα τη δυνατότητα να προχωρήσει και σε αλλαγές συστημάτων. Ο Αφρικανός με τη Σίτι έδειξε επηρεασμένος από την απουσία του λόγω κορονοϊού, αλλά από την άλλη φάνηκε πόσο σημαντική ήταν η απουσία του.

Όταν ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον βγάλει πιο ψηλά και να τον φέρει πιο κοντά στον Ελ Αραμπί άλλαξε και όλη η εικόνα του Ολυμπιακού. Πήρε μέτρα στο γήπεδο ο Καμαρά, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και έβγαλε όλη την ομάδα από το μισό του γηπέδου της.

Με τον Μαντί Καμαρά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι σε επαφές για το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα επεκταθεί και θα έχει καλύτερους οικονομικούς όρους. Οι δύο πλευρές έχουν πολύ καλή επαφή και υπάρχει αισιοδοξία και σιγουριά ότι σύντομα θα κλείσουν οριστικά το θέμα.

Παράλληλα, όμως, ο Μαντί Καμαρά παραμένει στο… στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων. Μπορεί λόγω Covid-19 να έχουν αλλάξει οι συνθήκες διεξαγωγής αγώνων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον παίκτη δεν τον παρακολουθούν ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ είναι δύο ομάδες που συνεχίζουν να έχουν από κοντά τον 23χρονο χαφ του Ολυμπιακού. Παρακολουθούν στενά τα παιχνίδια του και την εξέλιξη του. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τους δύο συλλόγους, αλλά συνεχίζει ο παίκτης να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση.

Τόσο οι Ιταλοί όσο και οι Άγγλοι έχουν πολύ ψηλά τον Καμαρά και θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα για την εξέλιξη του. Γι' αυτό το λόγο και συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την πορεία του με την ομάδα του Πειραιά.