Παναθηναϊκός : Αναιρέθηκε η ποινή αφαίρεσης βαθμών

Κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί, το ιδιωτικό συμφωνητικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Στάθη Ταυλαρίδη στη Super League.

Παναθηναϊκός : Αναιρέθηκε η ποινή αφαίρεσης βαθμών
eurokinissi

Tο ιδιωτικό συμφωνητικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Στάθη Ταυλαρίδη, κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Super League. Με αυτό πιστοποιείται η πλήρης εξόφληση του ποδοσφαιριστή από την πλευρά των «πρασίνων».

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι δεν θα ενεργοποιήσει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό, την οποία είχε επιβάλλει την περασμένη εβδομάδα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Super League : «Αναφορικά με την από 28/2/2018 (υπ΄αριθμ. 10/2018) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ περί επιβολής και ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως αυτή διορθώθηκε ως προς τον αριθμό της την 2/3/2018), κατόπιν σχετικής αίτησης του ποδοσφαιριστή Ευστ. Ταυλαρίδη, η οποία κοινοποιήθηκε στη Super League την Πέμπτη (1/3/2018), ανακοινώνεται ότι κατόπιν της προ ολίγου κοινοποίησης ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των διαδίκων, στο οποίο πιστοποιείται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, η Super League δεν θα προβεί στην αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ».