Ολυμπιακός: Δεν θα ρισκάρει με τον ΟΦΗ ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά σε σχήμα που θα βασίζεται στα… σίγουρα.

Ολυμπιακός: Δεν θα ρισκάρει με τον ΟΦΗ ο Μαρτίνς

Στο πως αντιμετωπίζει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μας το έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς με όσα δήλωσε στη Nova. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς και φυσικά δεν πέφτει ούτε στην παγίδα της μικρής συγκομιδής των Κρητικών και πολύ περισσότερο ούτε στην παγίδα των απουσιών.

Με απουσίες, άλλωστε πήγε ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και έχασε με τα χίλια ζόρια από την ΑΕΚ, της οποίας προηγήθηκε κιόλας στο σκορ. Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζοντας το ματς με τέτοια σοβαρότητα και δίνοντας τόσο μεγάλο βάρος στους Κρητικούς δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Δεν θα κάνει αυτό που έκανε με τον Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα όταν άλλαξε επτά ποδοσφαιριστές από εκείνος που είχαν παίξει στο Πόρτο. Ο Μαρτίνς μπορεί να φρεσκάρει την αρχική του ενδεκάδα, διότι είναι λογικό να υπάρχει μία κόπωση από το ματς στο Μάντσεστερ και το ταξίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα αλλάξει όλα.

Θέλει ο Ολυμπιακός να πάει σε αυτή τη διακοπή έχοντας κάνει το διπλό στο Ηράκλειο και όχι αφήνοντας κι άλλους βαθμούς όπως έγινε στα Γιάννενα. Θα παίξουν εκείνοι που είναι σαφώς πιο έτοιμοι και φρέσκοι. Σίγουρα ένας παίκτης που διεκδικεί θέση βασικού είναι ο Ντρέγκερ, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις με τον Απόλλωνα και ο Ραφίνια είναι λογικό να βγάζει μία κόπωση.

Ο Πέπε είναι ένας άλλος παίκτης που διεκδικεί θέση, αφού ο Μπουχαλάκης έσφιξε τα δόντια για να παίξει στο "Έτιχαντ". Στην επίθεση το πιθανότερο είναι να δούμε από την αρχή τον Μασούρα αντί του Ραντζέλοβιτς, ενώ υπάρχει και η σκέψη για τον Χασάν. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν με την προπόνηση του Σαββάτου όταν και θα γίνει η τελευταία προπόνηση.