Ολυμπιακός: Ο Πέπε εδραιώνει το 4-3-3

Ο Πέπε ανεβάζει στροφές και ο Πέδρο Μαρτίνς όλα δείχνουν ότι θα καθιερώσει το 4-3-3 στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Πέπε εδραιώνει το 4-3-3

Η εικόνα του Πέπε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάντσεστερ Σίτι έχει ζωγραφίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής βλέπει έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο επέμεινε πολύ να αποκτηθεί σιγά-σιγά να αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του.

Ο 23χρονος χαφ με τη Σίτι έκανε ένα εξαιρετικό ημίχρονο. Έδειξε πολύ κοντρολαρισμένος με σωστές μακρινές πάσες και σωστές τοποθετήσεις στη μεσαία γραμμή. Η αγωνιστική άνοδος του Πέπε ικανοποιεί τον Πέδρο Μαρτίνς και από την άλλη του δίνει τη δυνατότητα να κάνει ακόμα καλύτερα το σχεδιασμό του για τη συνέχεια της σεζόν.

Με τον Πέπε σε καλή κατάσταση ο 50χρονος κόουτς έχει τη δυνατότητα να εδραιώσει το 4-3-3. Είναι το σύστημα που του αρέσει και ο 23χρονος χαφ του δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιεί πιο συχνά. Κι αυτό, διότι ο Πέπε είναι πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του Ανδρέα Μπουχάλακη. Μπορεί να παίξει πιο μπροστά από τον Εμβιλά και με τις καλές μακρινές του πάσες να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη της ομάδας του.

Βέβαια, ακόμα πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μάθει ακόμα καλύτερα την τακτική του Ολυμπιακού. Το ματς με τη Σίτι σαφώς και δεν είναι κριτήριο, όμως εκεί έδειξε ότι πράγματι είναι παίκτης με ποιότητα που μπορεί να κάνει τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς.