Δεν πάει στην Εθνική Πορτογαλίας ο Σα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι κανονικά στην αποστολή της Πορτογαλίας, όχι όμως και ο Ζοσέ Σα παρά τις καλές του εμφανίσεις στο Champions League.

Δεν πάει στην Εθνική Πορτογαλίας ο Σα

Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αρχίζει μία δύσκολη περίοδος για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς θα δει πάλι... κόσμο και κοσμάκη να απουσιάζει από τον Ρέντη. Περίπου 15 ποδοσφαιριστές θα εξαφανιστούν το προσεχές διάστημα και ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα λόγω της πανδημίας και της ταλαιπωρίας που θα υποστούν οι ποδοσφαιριστές του με τις Εθνικές ομάδες.

Προ ημερών υπήρχαν πληροφορίες στην Πορτογαλία, ότι ο Φερνάντο Σάντος θα καλούσε και τον Ζοσέ Σα εκτός από τον Ρούμπεν Σεμέδο. Τελικά, ο δεύτερος δέχτηκε κανονικά το προσκλητήριο από την ομοσπονδία της χώρας του, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τον πορτιέρε των “ερυθρόλευκων”.

Ο Σάντος προτίμησε τους Πατρίσιο (Γουλβς), Σίλβα (Γρανάδα) και Λόπες (Λιόν), με αποτέλεσμα ο Σα να μείνει το διάστημα της διακοπής του Νοεμβρίου στην Αθήνα για να κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Από τη μία, ήταν μία εξέλιξη που δεν περίμενε ο γκολκίπερ των Πειραιωτών, αλλά από την άλλη ο Μαρτίνς δεν θα έχει το άγχος για τον Σα. Αρκετός κόσμος θα λείπει από τον Ρέντη το επόμενο δεκαήμερο λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική. Έστω και ο Σα που μένει πίσω, είναι κατά κάποιο τρόπο “βάλσαμο” για τον τεχνικό του Ολυμπιακού.