Πρόταση από την Κίνα για τον Μάριν

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει πίσω του την Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Πρόταση από την Κίνα για τον Μάριν

Μέχρι πριν λίγες ημέρες ο Μάρκο Μάριν εμφανιζόταν από τα σερβικά Μέσα πολύ κοντά στη μετακίνηση του στο Βελιγράδι και στον Ερυθρό Αστέρα. Το βέβαιο είναι πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και αναζητείται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Μάρκο Μάριν τα «έσπασε» με τον Ερυθρό Αστέρα παρά τις ασφυκτικές πιέσεις από την πλευρά των πρωταθλητών Σερβίας. Γερμανικά Μέσα, ωστόσο, φιλοξενούν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο Μάριν έχει στα χέρια του πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Κίνας.

«Είναι έτοιμος ο Μάριν να αφήσει πίσω του την Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα», αναφέρει το δημοσίευμα. Στη συνέχεια επισημαίνουν ότι «ο Μάρκο Μάριν θεωρήθηκε η μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον του γερμανικού ποδοσφαίρου. Τα πράγματα, όμως, γι’ αυτόν δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα τα ήθελε», τονίζει το δημοσίευμα.

Όσον αφορά στο μέλλον του στον Ολυμπιακό αναφέρει ότι «στον Πειραιά μετά την απώλεια του πρωταθλήματος θα γίνουν πολύ μεγάλες αλλαγές και είναι απόφαση της διοίκησης του συλλόγου να μη συνεχίσει ο παίκτης».