Επαφές Ολυμπιακού με Γιάκομπ

Ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του 30χρονου χαφ που μένει ελεύθερος από τη Γουέστ Μπρομ.

Επαφές Ολυμπιακού με Γιάκομπ

Όλες τις αγορές… χτενίζει ο Ολυμπιακός και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει το βλέμμα του καρφωμένο και στην Αγγλία. Τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες έχουν κάνει κινήσεις από το Νησί και το πιθανότερο είναι πως και αυτό το καλοκαίρι θα ασχοληθούν με ποδοσφαιριστές από εκεί.

Είναι μία αγορά που τη γνωρίζουν οι «ερυθρόλευκοι». Κάπως έτσι προέκυψε και το όνομα του Κλαούντιο Γιάκομπ, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι 30 ετών και το συμβόλαιο του με τη Γουέστ Μπρομ λήγει στο τέλος του μήνα, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Ο δημοσιογράφος Νικόλας Μονταλά μετέδωσε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Από τις πρώτες επαφές που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές προέκυψε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, ωστόσο, δεν έχουν «κάψει» το θέμα και αφήνουν να εννοηθεί πως οι συζητήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιάκομπ θα συνεχιστούν προκειμένου να κλείσει η συμφωνία τους. Μεγάλο συν του ποδοσφαιριστή είναι πως αν και Αργεντινός είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου.

Ο 30χρονος μέσος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 19 παιχνίδια με τη Γουέστ Μπρομ και είχε ένα γκολ και μία ασίστ. Είναι παίκτης που παίζει ως «εξάρι», αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως «οχτάρι». Έχει δηλαδή τα χαρακτηριστικά του παίκτη που ψάχνει ο Ολυμπιακός για τη μεσαία του γραμμή.