Απόλλων Σμύρνης: Οργισμένοι με Κάκο, πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ

Στον Απόλλωνα Σμύρνης τα... έχουν με τον Τάσο Κακό καθώς θεωρούν ότι δεν μίλησε τυχαία πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Απόλλων Σμύρνης: Οργισμένοι με Κάκο, πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι όμως πέρα από αυτό, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι οργισμένοι με τον Τάσο Κάκο, ο οποίος έσπευσε μετά το ματς να μιλήσει για τη διαιτησία και για σφύριγμα σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Στον Απόλλωνα μάλιστα σχολίαζαν ότι αυτό δεν έρχεται τυχαία πριν από το ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, την προσεχή Κυριακή.

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία είναι έξαλλοι με τον τηλεκριτικό διαιτησίας. Στη Ριζούπολη, έλεγαν μεταξύ άλλων πως «είναι ένας άνθρωπος που... ξύπνησε ένα βράδυ και ανακάλυψε διαιτησία υπέρ του Απόλλωνα Σμύρνης. Κάτι που -όλως τυχαίως- έκανε πριν από συγκεκριμένο αγώνα. Προφανής ο ρόλος του κ. Κάκου, προφανής και ο στόχος του. Να επηρεάσει τον διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης».

Του καταλογίζουν μάλιστα ότι «έμενε... άλαλος όταν οι «κυανόλευκοι» σε άλλες αναμετρήσεις δέχονταν μπουνιές και κλοτσιές από αντιπάλους».

Παράλληλα, υποστήριζαν «πως συμπεριφερόταν λες και ήταν... αόμματος όταν διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Απόλλωνα, άλλαζαν με μαγικό τρόπο.

Κάποιος να συμμαζέψει τον τηλεκριτικό διαιτησίας που δημιουργεί εντυπώσεις προκειμένου να ωφεληθούν κάποιοι».