Μπόλονι: «Προσπαθούμε να αναπνεύσουμε με ό,τι μέσα έχουμε»

Ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε μετά το 1-0 επί του Απόλλωνα ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει νοοτροπία και έδωσε συγχαρητήρια στους ιθύνοντες της Ακαδημίας για τη δουλειά τους.

Μπόλονι: «Προσπαθούμε να αναπνεύσουμε με ό,τι μέσα έχουμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι στην κάμερα της Nova:


«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά. Σε εμάς οι νίκες δεν έρχονται με ευκολία, πιστεύω πως σιγά σιγά αλλάζουμε νοοτροπία και γινόμαστε περισσότερο μαχητικοί και πιστεύω πως μερικές φορές κερδίζεις με 1-0 και εκτός έδρας με 2-0 αλλά με τα μέσα που έχουμε προσπαθούμε να αναπνεύσουμε και να ανέβουμε στην βαθμολογία που είναι κάτι που μας λείπει».

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Ανία VAR-εμάρα

Για τις δύο συνεχόμενες νίκες: «Αυτό αποδεικνύει πως τις προηγούμενες εβδομάδες πηγαίναμε σωστά. Σήμερα δεν είδαμε έναν καλό αγώνα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα σωστό παιχνίδι. Είχαμε δύο βασικούς εκτός, όμως δεν ψάχνω δικαιολογίες, πιστεύω πως θα βελτιωθούμε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τέσσερις 19χρονους: «Μπράβο στους μικρούς που έπαιξαν σήμερα. Θέλω να συγχαρώ και τους ανθρώπους της ακαδημίας, που κάνουν καλή δουλειά και μας δίνουν ελπίδα. Αν η διοίκηση μου δώσει το δικαίωμα θα ήθελα να παρέμβω στην εξέλιξή τους, γιατί είχαν κάποιες ελλείψεις.

Θέλω να δημιουργήσω μια ομάδα elit, να καθορίσω διάφορα θέματα, όπως η τακτική και η εξέλιξη, να γνωρίσω καλύτερα τους παίκτες. Περιμένω τις εθνικές για να σταματήσει το πρωτάθλημα για να ελέγξω τους νέους, αλλά απ' ότι έμαθα οι αγώνες της δεύτερης εθνικής σταματάνε και εμείς θέλαμε να δώσουμε κάποιο φιλικό»

Και κατέληξε αστειευόμενος. «Όμως δεν θα πω άλλα γιατί αλλιώς η διοίκηση δεν θα με έχει ανάγκη και θα με διώξει».