Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Ανία VAR-εμάρα (highlights)

Με ένα πέναλτι που «έδωσε» το VAR ο κακός Παναθηναϊκός λύγισε 1-0 την αντίσταση του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 1-0:  Ανία VAR-εμάρα (highlights)

Με τα χίλια ζόρια ο Παναθηναϊκός λύγισε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης σε εξ’ αναβολής ματς (της 2ης αγωνιστικής) και σημείωσε τη δεύτερη (διαδοχική) νίκη του στο πρωτάθλημα. Ωστόσο η απόδοσή του ήταν φτωχή, γεγονός που έκανε τον Λάζλο Μπόλονι να γεμίσει αρκετές σελίδες με σημειώσεις στο μπλοκάκι του.

Παναθηναϊκός - Απόλλων: Το πέναλτι με VAR που έκανε γκολ ο Χατζηγιοβάνης (vid)

Ο Ρουμάνος χρησιμοποίησε τον ξεχασμένο Μολό σε ρόλο δεξιού μπακ και εμπιστεύτηκε δυο θέσεις της ενδεκάδας στους νεαρούς Έλληνες, Αλεξανδρόπουλο, Ζαγαρίτη (στην εξέλιξη του αγώνα χρησιμοποίησε τον Σερπέζη και τον πρωτάρη Καραγιάννη).

Οι «πράσινοι» είχαν μείνει στη… Λαμία και αφού απειλήθηκαν από τον Απόλλωνα (στο 12΄ σκόραραν με τον Μπεντινέλι αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρησε γιατί ο σκόρερ είχε τραβήξει προηγουμένως τη φανέλα του Σένκεφελντ) κατάφεραν τελικά να πάρει κεφάλι στο σκορ με τη βοήθεια του VAR.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης είδε τη φάση στο βίντεο και έκρινε πως η παρέμβαση του Μπρούσιτς στη σέντρα του Χατζηγιοβάνη (20΄) είχε γίνει με το χέρι. Λόγω της αποτυχίας των Μακέντα, Καρλίτος στα δυο τελευταία χτυπήματα, το πέναλτι εκτέλεσε ύστερα από επτά λεπτά (!) ο Χατζηγιοβάνης και έκανε το 1-0.

Από κει και ύστερα το ματς ήταν ιδιαίτερα φτωχό σε φάσεις, με εξαίρεση την κεφαλιά του Λισγάρα στο 90΄που έστειλε τη μπάλα άουτ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο τραυματισμός του Πούγγουρα και η αντικατάστασή του από τον 19χρονο Καραγιάννη, που έκανε ντεμπούτο στη Super League και η επανεμφάνιση του Βιγιαφάνιες.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 27΄πεν Χατζηγιοβάνης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουμπαράκης
ΚΑΡΤΕΣ: Κόκκινη: Μολό Κίτρινες: Μολό- Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Τσιλούλης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης – Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (77΄ Καραγιάννης), Ζαγαρίτης – Χατζηγιοβάνης, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος (57΄Σερπέζης), Σαβιέρ (77΄Βιγιαφάνιες)– Μακέντα (73΄Aϊτόρ), Καρλίτος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρχουλστ – Μπαξεβανίδης (81΄Λαγός), Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς – Σλίβκα, Φατιόν (74΄Κολ) – Τσαμπούρης, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ (46΄Ιωαννίδης) - Τσιλούλης

Δείτε τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-Απόλλων 1-0