Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Με Τσαμπούρη και Κιτόκο η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για το αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Την προετοιμασία του, για τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχει και ασφαλώς η αυριανή αναμέτρηση είναι μια καλή ευκαιρία.

Ο προπονητής του Απόλλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους «πράσινους», στις υπηρεσίες των εδώ και καιρό τραυματιών Ράϊλι, Κότσαρη, Χουχούμη, ενώ εκτός για ακόμα ένα ματς έμεινε και ο Ντάουντα.

Αντίθετα στην διάθεση του τεχνικού τιμ, αλλά και στην αποστολή επιστρέφει ο Σάββας Τσαμπούρης που είχε μείνει εκτός πλάνων για το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Κιτόκο που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στους «εκλεκτούς» του προπονητή του.

Η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αποτελείται από τους: Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Ρώσση, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Βιτλή, Φατιόν και Κιτόκο.