Μπόλονι: «Λίγες αλλαγές με Απόλλωνα Σμύρνης»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για τον Λούκας Βιγιαφάνιες και την προσπάθεια που καταβάλει να επιστρέψει από τον τραυματισμό του

Μπόλονι: «Λίγες αλλαγές με Απόλλωνα Σμύρνης»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για την αναμέτρηση με την Λαμία, αναφέρθηκε στο... δώρο που έκανε στον Λούκας Βιγιαφάνιες για την πρσοσπάθειά του να επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην εξ αναβολής αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Αναλυτικά ο 67χρονος Ρουμάνος τεχνικός του «τριφυλλιού» είπε στη NOVA:

Για το αν υπάρχει κόπωση: «Έχουμε έναν εχθρό που είναι η κόπωση και κάνουμε τα πάντα για να μην έχουμε αυτό το πρόβλημα κι αρχίσαμε τη διαδικασία μετά το παιχνίδι με τη Λαμία. Μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορείς να κάνεις πολλές αναλύσεις. Αυτός ο αγώνας με τη Λαμία μας έκανε καλό.

Υπάρχει ένας εξαιρετικός προπονητής, ο Εμερίκ Γενεϊ, με τον οποίο κατακτήσαμε με την Στεάουα το Champions League και πάντοτε όταν έλεγε κάτι είχε δίκιο. Δεν ξέχασα τα λόγια του και πιστεύω ότι θα είναι σημαντικά και για τους επόμενους αγώνες. Αυτό που είχε πει είναι ότι η νίκη φέρνει νίκες και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή».

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Θα δουλέψουμε πολύ για να είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα συμφωνήσω ότι ίσως θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, όμως γνωρίζω λίγο τους παίκτες και θα συνεχίσω να βάζω την καλύτερη δυνατή σύνθεση στην ομάδα.

Αναφορικά με το ροτέισιον, είμαι σύμφωνος και όταν βλέπεις τις μεγάλες ομάδες που έχουν να παίξουν στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και μετά πάλι ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν κάνουν μεγάλες αλλαγές, τότε καταλαβαίνεις κι αυτή θα είναι η δική μας περίπτωση».

Για τον Λούκας Βιγιαφάνιες: «Για μένα είναι πιο σημαντική η προπόνηση που έκανα μαζί του μετά το ματς. Είναι ένα παιδί που λατρεύει τη μπάλα, έκανε επιταχύνσεις χωρίς τη μπάλα και επειδή πήγε καλά του έκανα ένα μικρό δώρο.

Όμως σε εμάς, όλοι οι παίκτες ανήκουν στην ίδια ομάδα και κανένας παίκτης δεν είναι σημαντικότερος από την ομάδα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας