Χουλτ: «Σοκαριστική η εικόνα του Σαββίδη με το όπλο»

Ο Σουηδός μπακ αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, στην μετάβασή του στην ΑΕΚ, αλλά και στο περιβόητο περιστατικό με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας με όπλο.  

Χουλτ: «Σοκαριστική η εικόνα του Σαββίδη με το όπλο»

Στα όσα βίωσε στην Τούμπα, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στάθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στη σουηδική εφημερίδα «ΒΤ» ο Νίκλας Χουλτ.

«Ήταν μία τρομερά σκληρή διαδρομή. Ήταν μεγάλο ερωτηματικό το μέλλον. Μιλήσαμε πολύ μέσα στην ομάδα και θα μπορούσαμε να κάνουμε απεργία. Ήμασταν απλήρωτοι. Ήταν ένα σκληρό διάστημα. Δεν ένιωθα καλά σε προσωπικό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο αμυντικός της AEK, περιγράφοντας τις δυσκολίες που βίωσε στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια, οι Σουηδοί έγραψαν πως «η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή. Η αλλαγή συλλόγων για τον Χουλτ ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά. Ο Χουλτ ήταν λίγο φοβισμένος, από την αντίδραση των οπαδών που θα μπορούσαν να έχουν γι’ αυτή τη μετακίνηση, όμως αφού μίλησε με συγκεκριμένους ανθρώπους του επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει απαγορευμένη μετάβαση από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ. Ξαφνικά ο αριστερός μπακ πήγε σε έναν σύλλογο που διεκδικούσε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ήταν μία ωραία αλλαγή στη ζωή του».

Κλείνοντας, έγινε αναφορά και στο ματς με τον ΠΑΟΚ και την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο: «Ήμουν πολύ φοβισμένος όταν το αντιλήφθηκα. Ήταν σοκ»!