Μάντζιος: Δεν μας πτόησαν τα προβλήματα

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα Τρίπολης.

Μάντζιος: Δεν μας πτόησαν τα προβλήματα

Ο Άρης παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, με τον Άκη Μάντζιο να μην μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του για όλα όσα ζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των «κιτρίνων»:

Για το παιχνίδι: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το καλό παιχνίδι και κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο. Περάσαμε ένα δύσκολο 15ημερο, φάνηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο μάς έλειπε ο ρυθμός, δεν είχαμε ταχύτητα και ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό άλλαξε, έγινε το 1-0 και μετά προσπαθήσαμε να πετύχουμε και ένα ακόμα γκολ. Αυτό δεν έγινε και προς το τέλος κάναμε διατήρηση δυνάμεων».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες μέρες: «Είχαμε πολλά προβλήματα, είχαμε 7-8 παίκτες με κορωνοϊό, ο Ρόουζ ήταν τιμωρημένος, αλλά δεν μας πτόησε αυτό. Με την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε τους τρεις βαθμούς δίκαια».

Για το ότι είναι αήττητοι: «Είναι ωραίο, αλλά έχει πολλά παιχνίδια, πρέπει να είμαστε σοβαροί, όλες οι ομάδες δεν έχουν καλό ρυθμό, έχουν κενά διαστήματα γι' αυτό και πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-0: Η κορυφή παραμένει δική του!