Με φανέλα βασικού στο Μάντσεστερ ο Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά μπορεί να έχει χάσει 14 μέρες προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά έχει ρίξει μπόλικη ατομική δουλειά για να παίξει βασικός κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22.00).

Με φανέλα βασικού στο Μάντσεστερ ο Καμαρά

Δεν ήταν έκπληξη η παρουσία του Μαντί Καμαρά στην αποστολή για το Μάντσεστερ. Από τη στιγμή που το τελευταίο τεστ βγήκε αρνητικό, ήταν βέβαιο ότι θα έμπαινε στο τσάρτερ για την αγγλική πόλη.

Το θέμα βεβαίως δεν ήταν να βρεθεί στην αποστολή... Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντοτε είχε μία κρυφή ελπίδα ότι θα προλάβαινε να τον έχει στη διάθεσή του ακόμα και για βασικό!

Ο Αφρικανός χαφ λοιπόν, ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού για το παιχνίδι της Τρίτης (3/11, 22.00) με την Μάντσεστερ Σίτι. Τί κι αν έχει χάσει 14 μέρες προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα και ήταν καραντίνα στο σπίτι του. Ο Καμαρά είχε μετατρέψει σε... πολυτελές γυμναστήριο την οικεία του και έκανε φουλ ατομικά προγράμματα, έτσι ώστε όταν επέστρεφε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, να ήταν σε θέση να... αναγκάσει τον Μαρτίνς να τον ξεκινήσει κόντρα στην Σίτι.

Την Δευτέρα (2/11) οι “ερυθρόλευκοι” θα προπονηθούν επί αγγλικού εδάφους και εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση για τον Καμαρά.

Με τα έως τώρα δεδομένα πάντως, ο Καμαρά δεν πάει στο Μάντσεστερ για να κάτσει στον πάγκο και να έρθει ως μία έξτρα λύση στο δεύτερο ημίχρονο. Θα ταξιδέψει στην Αγγλία με σκοπό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, με τον Μαρτίνς να επαναφέρει το 4-3-3.