Ολυμπιακός: Τα ελαφρυντικά του Πέπε

Ο Πέπε έβγαλε το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να βρει ρυθμό και να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα ελαφρυντικά του Πορτογάλου χαφ.

Ολυμπιακός: Τα ελαφρυντικά του Πέπε

Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα είναι λογικό να γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα νέα αποκτήματα. Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ είναι ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε τις εντυπώσεις και ο οποίος αποθεώνεται. Ο Τυνήσιος μπακ άφησε υποσχέσεις για το μέλλον σε ένα ματς που έδειξε να έχει μπει στη λογική της ομάδας.

Θα σταθούμε στον Πέπε για την απόκτηση του οποίου επέμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς και τον είδαμε να βγάζει ολόκληρο το παιχνίδι. Ο Πορτογάλος στο ματς με τον Απόλλωνα πήγε στα σίγουρα. Απέφυγε τις ενέργειες που θα μπορούσαν να τον εκθέσουν ή να βάλουν σε κίνδυνο την ομάδα του.

Προτίμησε τις κοντινές και σίγουρες πάσες, αλλά φάνηκε στο πρώτο του ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα (είχε παίξει και έξι λεπτά στο Ντραγκάο) ότι είναι κοντρολαρισμένος παίκτης και θα περιμένουμε ακόμη για να κριθεί δίκαια και με σιγουριά.

Για τον Πέπε θα πρέπει να έχουμε κατά νου κάποια σημαντικά στοιχεία. Πρώτα απ' όλα το τελευταίο του ματς που έπαιξε πολύ ήταν στις 4 Ιουλίου, το Πορτιμονένσε-Γκιμαράες όταν είχε αγωνιστεί για 63 λεπτά. Στη συνέχεια είχε παίξει για 5 λεπτά κόντρα στη Ζιλ Βισέντε, για 17 λεπτά κόντρα στη Μπενφίκα, για ένα λεπτό κόντρα στη Μαρίτιμο, ενώ στον αγώνα με τη Σάντα Κλάρα στις 24 Ιουλίου δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι λίγο πριν έρθει στον Ολυμπιακό ο Πέπε υπέστη θλάση. Έκανε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει σύντομα στη δράση, αλλά έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό του και φτάσαμε να κάνει την πρώτη του συμμετοχή στον αγώνα με την Πόρτο μόλις για έξι λεπτά. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω ο Πέπε θέλει το χρόνο του για να βρει ρυθμό και να φανεί τι μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό.