Ροντρίγκο: «Ο Γκαρσία είναι προετοιμασμένος για τον ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις στα κανάλια Novasports παραχώρησε ο Ροντρίγκο Σοάρες με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναιτωλικού

Ροντρίγκο: «Ο Γκαρσία είναι προετοιμασμένος για τον ΠΑΟΚ»

Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ στις 17:15 για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1.

Με αφορμή την αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» στο Αγρίνιο ο Ροντρίγκο Σοάρες μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports σχολιάζοντας παράλληλα και την πρόσληψη του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είπε: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, το κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία. Εμείς έχουμε τον ίδιο στόχο σε κάθε παιχνίδι, τη νίκη».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση τόνισε: «Όταν επιστρέφεις από τραυματισμό είναι πάντα ευχάριστο. Δεν είναι εύκολο να μένεις καιρό εκτός, αλλά πρέπει να μαθαίνεις από αυτό και να βγαίνεις πιο δυνατός. Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά και κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα».

Για την αλλαγή προπονητή πρόσθεσε: «Οι αλλαγές προπονητή είναι μέσα στη ζωή, το πιο σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ και το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Ο προπονητής είναι προετοιμασμένος για το ποιο θα είναι το καλό του ΠΑΟΚ και γι΄ αυτό τον εμπιστεύτηκαν. Θα έχει όλη την υποστήριξή μας και στα σίγουρα πιστεύουμε πως θα πετύχουμε τους στόχους μας».