Μπόλονι: «Μακριά το παιχνίδι που εγώ ονειρεύομαι»

O Λάζλο Μπολόνι έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά επεσήμανε πως ακόμη η ομάδα δεν έχει φτάσει στα στάνταρ που θέλει.

Μπόλονι: «Μακριά το παιχνίδι που εγώ ονειρεύομαι»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Λαμία (0-2) εκτός έδρας. Ο προπονητής της ομάδας, Λάζο Μπολόνι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής: "Γενικά είμαι ικανοποιημένος, όμως σημειώνω ακόμα δύο στοιχεία πρώτο ότι σε ψυχολογικές καταστάσεις μπορέσαμε αυτή την κατάσταση να τη φέρουμε υπέρ μας.

Βέβαιως υπήρχε ένα πέναλτι το οποίο το μπλόκαρε ο γκολκίπερ μας και το άλλο ήταν η επίτευξη του δεύτερου τέρματος όταν ήμασταν ανώτεροι των αντιπάλων μας.

Στην ανάπαυλα είπα ότι αρχίσαμε άσχημα τον αγώνα και μετά κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ήμασταν καλύτεροι αλλά χωρίς γκολ και αν θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μείγμα θα ήταν ακόμα καλύτερο. Αυτό τους ζήτησα, τα καταφέραμε και ανταμείφθηκαν οι προσπάθειες μας όμως το παιχνίδι που εγώ ονειρεύομαι είναι ακόμα μακριά.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου και βεβαίως από τότε που δουλεύουμε μαζί έκαναν πολλές προσπάθειες και θα ήθελα να τους συγχαρώ για τον επαγγελματισμό τους".

Λαμία- Παναθηναϊκός 0-2: «Έσπασε το ρόδι» με Καρλίτος (Highlights)