Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς κάνει και την προετοιμασία

Στην πιο περίεργη αγωνιστική περίοδο ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται μέσα από τα επίσημα παιχνίδια να φτιάξει και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς κάνει και την προετοιμασία

Αυτή η συνήθεια που έχει αποκτήσει τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός δεν έχει γίνει λατρεία. Δεν έχει και τόση πλάκα ότι η ομάδα του Πειραιά δεν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Παίζει με τη φωτιά και ήδη την έχει πατήσει μία φορά στα Γιάννενα. Το θέμα είναι το πλέον και στο εσωτερικό της ομάδας είναι κάτι που δεν αρέσει και θέλουν να το αλλάξουν. Αυτό φάνηκε με τη δήλωσε που έκανε ο Ντρέγκερ ότι ήθελαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα και τις οκτώ αλλαγές μπορούν να ειπωθούν πολλά. Ο Πέδρο Μαρτίνς πολύ καλά έκανε και έβαλε όλους τους καινούριους να παίξουν. Πρέπει και αυτοί να βρουν ρυθμό και να καταλάβουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, την τακτική της. Στο Πόρτο όταν χρειάστηκε να τους βάλει περισσότερο ζημιά έγινε παρά καλό.

Ο ίδιος ο Μαρτίνς δήλωσε ότι το ήξερε τι θα συμβεί, αλλά αυτή τη στιγμή τον ενδιέφερε να δώσει ρυθμό σε ποδοσφαιριστές. Είναι παράξενο 31 Οκτωβρίου να ακούμε έναν προπονητή να το λέει αυτό, αλλά όταν λέμε ότι ζούμε την πιο περίεργη σεζόν της ιστορίας δεν το λέμε τυχαία.

Όποιος δεν το έχει αντιληφθεί ο Πορτογάλος προπονητής αυτή την περίοδο εκτός από το ότι προσπαθεί να έχει τον Ολυμπιακό μέσα στους στόχους του κάνει και προετοιμασία της ομάδας. Ναι, ο Μαρτίνς αυτό κάνει, διότι μην ξεχνάτε ότι η μεταγραφικής περίοδος έληξε στις αρχές Οκτωβρίου. Αρκετοί από αυτούς ήρθαν τις τελευταίες ημέρες, έμειναν στα… πιτς και τώρα μέσα από τα επίσημα ματς παλεύει να τους βάλει στο κλίμα. Πόσο εύκολο είναι άραγε αυτό; Καθόλου, αλλά το ήξερε ο κόουτς και ήταν προετοιμασμένος για όλο αυτό. Το θετικό της όλης ιστορίας είναι ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σφιχτό σύνολο που όποτε χρειάζεται να παίξει παίζει και τα δίνει όλα στο γήπεδο.

Και σε μία τέτοια σεζόν ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από παίκτες που θα είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα. Δεν θα κοιτάζουν τον εαυτό τους και την προσωπική τους προβολή. Ο Μαρτίνς και η ομάδα δεν έχουν ανάγκη από μικροεγωισμούς σε μία σεζόν παλεύουν υπό αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας