Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Ερέρα!

Ο Πάκο Ερέρα ήταν συνεπής στο ραντεβού του και έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη και να τον καθοδηγήσει στην επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα.

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Ερέρα!

Ο 64χρονος Καταλανός τεχνικός έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, συνοδευόμενος από τον άμεσο συνεργάτη του και νέο γυμναστή της ομάδας Τέλμο Ντε Αντρές. Τους υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Άρη και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν συνεχείς συσκέψεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδη, ξεκινώντας άμεσα τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ήδη ο Ισπανός έχει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Άρη, ενώ με κάποιους από αυτούς έχει προχωρημένες συζητήσεις και απομένει οι οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ο νέος τεχνικός του Άρη θα πάρει τις αποφάσεις του και για τον σχηματισμό του ρόστερ, για τους ποδοσφαιριστές που θα αποδεσμευθούν, αλλά και για αυτούς που συνεχίσουν και στη νέα χρονιά.

Θα επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο προπονητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο και πιθανότατα τη Δευτέρα το μεσημέρι, η ΠΑΕ Άρης θα τον παρουσιάσει επίσημα στον κόσμο της ομάδας.