Ντρέγκερ: «Αυτό είναι το στυλ μου»

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα και για την προσαρμογή του στη νέα του ομάδα.

Ντρέγκερ: «Αυτό είναι το στυλ μου»

Για πρώτη φορά ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ έπαιξε βασικός σε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Τυνήσιος μπακ έκανε μία εμφάνιση με την οποία άφησε υποσχέσεις για το μέλλον δείχνοντας ότι έχει μπει σε μεγάλο βαθμό στο… πετσί της νέας του ομάδας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στη Nova:

Για την πρώτη του εμφάνιση: Το παιχνίδι ήταν δύσκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο με κλειστή άμυνα. Ξέραμε ότι θα ήταν έτσι το παιχνίδι και ότι θα έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε στα πρώτα 15 λεπτά του ματς, αλλά δεν το καταφέραμε και σκοράραμε στην επανάληψη έχοντας υπομονή.

Για το ότι μίλησε με καλά λόγια ο Μαρτίνς: Είμαι ευχαριστημένος με την πρώτη μου εμφάνιση. Ήθελα να κάνω κάτι ακόμα στο τέλος, ήθελα να δώσω μία ασίστ. Να ομολογήσω ότι αυτή τη στιγμή που μαθαίνω τι είπε ο προπονητής είμαι πολύ χαρούμενος.

Για την προσαρμογή του: Είναι πολύ καλή η προσαρμογή μου, με έχουν βοηθήσει οι συμπαίκτες μου. Έχω βρει ένα πολύ καλό κλίμα εδώ και με έχει βοηθήσει πολύ ότι μερικοί συμπαίκτες μου μιλάνε γερμανικά.

Για το γεγονός ότι έβγαινε πολύ στην επίθεση: Είναι γενικότερα το στυλ μου να παίζω επιθετικά, να δίνω βάθος στο παιχνίδι και να βγαίνω πιο πολύ μπροστά. Έτσι μου αρέσει να είμαι. Δεν είμαι το κλασικό μπακ που έχουμε συνηθίσει να είναι πιο πίσω. Αν θελήσει κάτι άλλο ο προπονητής θα το κάνω. Βέβαια το στυλ μου είναι να βγαίνω στην επίθεση.