Το επίσημο «τέλος» του Κοβάσεβιτς

Ο Σέρβος δεν αποτελεί κομμάτι της ομάδας του Πειραιά και αποτελεί παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους».

Το επίσημο «τέλος» του Κοβάσεβιτς

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, αλλά πλέον είναι και επίσημο. Ο λόγος για το διαζύγιο του Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος είχε αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και αυτός είναι… θύμα των πολλών αλλαγών στο μεγάλο λιμάνι.

Σας το έχουμε γράψει και στο «ΦΩΣ» ότι ο Ντάρκο αποτελεί παρελθόν, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» το επιβεβαίωσαν. Από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αφαιρέθηκε το όνομα του Σέρβου το οποίο υπήρχε στην ενότητα «τεχνικό επιτελείο». Ο Κοβάσεβιτς δεν ήταν ούτε καν στην επίσημη παρουσίαση του Πέδρο Μαρτίνς γεγονός που είχε δείξει πολλά όσον αφορά στις τύχες του στην ομάδα.

Πάντως, το θέμα δεν είναι τωρινό με τον Ντάρκο αφού πριν καν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά στο Ρέντη είχε εγκατασταθεί ο Φρανουσά Μοντέστο. Επίσης σαν κίνηση είχε φανερώσει τις προθέσεις για τον Σέρβο, ο οποίος πλήρωσε και αυτός με τη σειρά του την αποτυχημένη σεζόν που έκανε η ομάδα.

Δεν έχει διευκρινιστεί, πάντως, αν ο Ντάρκο θα μείνει κοντά στον Ολυμπιακό απ’ άλλο πόστο. Για παράδειγμα για ένα διάστημα είχε αναλάβει να παρακολουθεί την πορεία των δανεικών ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών. Προς το παρόν ο Ντάρκο αποτελεί παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους».